مدیر امور برنامه و بودجه سازمان جهاد کشاورزی استان: تدوین برنامه عملیاتی توسعه کشاورزی با محوریت تامین امنیت غذایی و افزایش تولید در همدان
مدیر امور برنامه و بودجه سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از اجرای برنامه عملیاتی توسعه کشاورزی استان خبر داد و گفت: اهداف کلی برنامه بر اساس اسناد بالا دستی از جمله برنامه پنج ساله توسعه کشور، برنامه توسعه استان، سیاستهای وزارت متبوع و ظرفیتهای استان تنظیم شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، جعفر مصباحی با اشاره به تدوین و اجرای برنامه توسعه کشاورزی در استان اظهار کرد: در راستای توسعه بخش کشاورزی استان، برنامه عملیاتی سه سال از سال 1402 تا 1404 با هماهنگی واحدهای تخصصی، مدیریتهای ستادی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تدوین شده است.
وی در ادامه افزود: تامین منابع مالی جهت هر یک از پروژهها طی این سه سال در دستور کار قرار گرفته به طوری که از منابع ملی، استانی و تسهیلات بانکی بهرهمند خواهیم شد.
مدیر امور برنامه و بودجه سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: پروژههای پیشبینی شده با محوریت تامین امنیت غذایی و افزایش تولید محصولات اساسی و استراتژیک مانند گندم، جو، چغندرقند، دانههای روغنی، گیاهان علوفهای، حبوبات و همچنین افزایش تولیدات دامی همچون گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ و شیر در نظر گرفته شده است.
وی اهداف دیگر برنامه را افزایش ضریب تجهیز و نوسازی اراضی، شبکههای آبیاری و زهکشی، توسعه روشهای نوین آبیاری، بازسازی ونوسازی قنوات و احداث کانالهای آبرسانی و انتقال آب با لوله دانست و گفت: تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی در حوزه زراعت، دام طیور و آبزیان، باغبانی و کشاورزی حفاظتی از دیگر اهداف برنامه است.
مصباحی با بیان اینکه تامین داخلی نهادههای مورد نیاز یکی دیگر از اهداف برنامه است خاطرنشان کرد: نظارت بر آفات عمومی و همگانی نیز هدف گذاری شده و همچنین در بخش تولید بذور، افزایش فرآوردهها و کاهش ضایعات در تولید محصولات و در حوزه ترویج کشاورزی نیز هدف گذاریهای کلان صورت گرفته است.
وی در ادامه متذکر شد: برنامه با جدیت دنبال میشود به طوری که ضمن حفظ منابع آب و خاک تولیدات کشاورزی روند افزایشی خواهد داشت.
مدیر امور برنامه و بودجه سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اضافه کرد: بررسی پیشرفت فیزیکی پروژهها در دستور کار است به نحوی که واحدهای تخصصی در این خصوص طبق برنامه زمان بندی شده فعالیتهای پیشبینی شده را به انجام میرسانند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای برنامه عملیاتی توسعه کشاورزی استان با همکاری و هماهنگی مسئولان استان در تامین منابع مالی برای توسعه زیر ساختها، ثبات در سیاستهای بازرگانی و رفع محدودیتهای صادراتی، همسویی سیاستهای کلان اقتصادی با اقتصاد بخش کشاورزی، استفاده از دانش روز بومی و بهرهگیری از توان محققین، دانش پژوهان و بهرهبرداران پیش رو، پوشش حمایتهای بیمهای از محصولات تولیدکنندگان، حمایت از تامین ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز بخش کشاوزری رقم خواهد خورد.
🌾 خوشـــههای الـــــــوند
@khoshehayealvand
در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید
سایر مطالب مرتبط با "برنامه ریزی و امور اقتصادی"
