80 درصد گوشت قرمز همدان در دامداري هاي كوچك توليد مي شود
تولیدات دامی
1404/02/30 مرضیه بختیاری

80 درصد گوشت قرمز همدان در دامداري هاي كوچك توليد مي شود

رییس سازمان جهاد كشاورزي همدان گفت: حدود 80 درصد گوشت قرمز استان در دامداري هاي كوچك روستايي توليد مي شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی همدان ، رضا بهراملو با بیان اینکه سال جاری بهترین زمان برای توسعه دامداری های کوچک مقیاس در روستاها است افزود: در سالهای گذشته دامداری ها در روستاها برچیده شده بود که با اجرای طرح مولد سازی روستاها شاهد رشد تولید خواهیم بود.

وی تصریح كرد: در جهت پیشبرد اهداف كمیته كارشناسی تخصصی تشكیل شده و 148 واحد دامداری کوچک روستایی با پنج هزار و ۳۳۵ راس دام سبک و سنگین سال گذشته در این استان فعال شده است.

وی با اشاره به مولدسازی روستاها و دامداری‌های کوچک روستایی اظهار کرد: این طرح برای اولین بار در کشور از استان همدان آغاز شد و در راستای بازگشت به چرخه تولید روستاها مورد استقبال تولیدکنندگان قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه این طرح، در راستای فعال سازی روستاها به عنوان کانون تولید مطرح شده است افزود: روستاها در سال‌های گذشته‌ محوریت تولید بودند که به دلایل مختلف به مصرف‌کننده تبدیل شدند اما با اجرای این طرح به چرخه تولید بازمی‌گردند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه با هماهنگی‌های بسیار، شناسایی روستاها و دامداری‌های موجود و غیرفعال تاکنون یک هزار و ۷۰ روستا در استان به منظور فعال سازی دامداری‌های کوچک روستایی حائز شرایط شناخته شده‌اند.

وی تصریح کرد: واحدهای کوچک روستایی در بخش خدماتی چون نهاده‌ های دامی، تلقیح مصنوعی و تامین خوراک مورد حمایت قرار می‌گیرند.

دامداران استان همدان سالانه بالغ بر ۴۰۰ هزار تن شیر و ۳۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند.

تعداد بازدید این صفحه:46
در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید
لینک صفحه: